~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

!!

!!
Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

~


Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Η Φωτό Μου

Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: kepeme@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι - Ελληνικός Πολιτισμός - "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
.................................................................~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τελευταίες Ειδήσεις

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

''ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ'': Οι τουριστικές περιπλανήσεις της κ. Ελ. Κουντουρά, σε Νέα Υόρκη και Σικάγο

«'Eξεστιν τοις ΑΝΕΛ-ίοις ασχημονείν»


''ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ'': Οι τουριστικές περιπλανήσεις της κ. Ελ. Κουντουρά, σε Νέα Υόρκη και Σικάγο


Δέκα ημέρες η υπουργίνα στις ΗΠΑ (πάλι) για... ''τουρισμό'' με κρατικό χρήμα.
Μπορεί το ''περίπτερο'' της Ελλάδας στην ''τουριστική έκθεση'' της εφημερίδας The New York Times να ήταν ''φτωχό'', εξαιτίας έλλειψης χρήματος, αλλά πάντα περισσεύει χρήμα γιά τον (συχνό) πολυήμερο τουρισμό της κ. Κουντουρά και των συνεργατών της. Οι ''επαφές'' της υπουργού με... ''παράγοντες της Ομογένειας'' και λοιπά πανηγύρια, βαφτίστηκαν ''προώθηση του τουρισμού στις ΗΠΑ''.
Ειδικά στο Σικάγο, όπου η υπουργίνα έκανε ''προσωπικό εβδομαδιαίο τουρισμό'' και απόλαυσε περιηγήσεις σε καλά εστιατόρια και καταστήματα (μαζί και δώρα), από την εντόπια νεόπλουτη κυρία, την Ελένη του Σικάγου, που αναζητεί γραφικούς υπουργούς Ελλάδας, γιά να της αποδοθεί ο τίτλος ''πρέσβειρας Καλής Θελήσεως'', αντίστοιχος της Μ. Βαρδινογιάννη. Στο περιθώριο της προσωπικής τουριστικής παραμονής της στο Σικάγο, η κ. Κουντουρά, ''πρόβαλε'' και τον τουρισμό στις συναντήσεις της με τον... μητροπολίτη και λοιπούς 'Ελληνες. Τα ίδια έγιναν και στην Νέα Υόρκη.
Κι ενώ διαβάζουμε και ακούμε τα γνωστά-συνηθισμένα ''παραμύθια'' (υπό μορφή ''δελτίων τύπου''), περί ''επαφών με μεγάλους tour operators'' (γιά την δημιουργία εντυπώσεων στην Ελλάδα), ουδέποτε ανακοινώνεται ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί και πότε ''συναντήθηκαν'' με την υπουργό, γεγονός που πιστοποιεί ότι η υπουργός, έχει εθισμό στα... παραμύθια. 'Εγινε συνήθεια η Ελλάδα να εκπροσωπείται σε ''τουριστικές εκθέσεις'' ανά την υφήλιο σε επίπεδο... υπουργού. Και είναι η μόνη από τις χώρες που συμμετέχουν, που εκπροσωπείται με (την) υπουργό. Το επόμενο τουριστικό ταξίδι της κ. Κουντουρά στις ΗΠΑ, μαζί με συνεργάτες της, αναμένεται στα μέσα Μαρτίου (Μαϊάμι).

...............
''Χαμός'' στην Ουάσιγκτον, υπό παραίτηση η (του ΔΝΤ) Λαγκάρντ
Τι του ήρθε να ''τουϊτάρει'' ο υφυπουργός Εξωτερικών ''αρμόδιος γιά Απόδημους'', Τέρενς Κουίκ;;; Στην Ουάσιγκτον, όπου είναι μόδα το ''τουϊτάρισμα'' (ακόμα και από τον πρόεδρο Τραμπ) και με δεδομένο ότι η Ελλάδα ''είναι ο ομφαλός της γης'' και φυσικά οι πολιτικοί της οι κορυφαίοι του πλανήτη, έπαθαν ζημιά μεγάλη στο ΔΝΤ. Διάβασαν πρωί-πρωί και ξαναδιάβασαν το ''τουίτ'' του υφυπουργού και η Κριστίν Λαγκάρντ λιποθύμησε, φωνάζοντας ''δεν το αντέχω αυτό, θα παραιτηθώ''. 'Οπως είναι γωστό, στις πρωτεύουσες των μεγάλων χωρών, οι κυβερνήσεις τους διαβάζουν μόνο (στα ελληνικά) τα ''τιτιβίσματα'' των Ελλήνων πολιτικών. Ακόμα και ο Τραμπ σκέφτεται να γράφει στα ελληνικά, γιά να ''τρώγεται'' με 'Αδωνι και λοιπούς. Μετά το ''τιτίβισμα'' του υφυπουργού Τ. Κουίκ, στο ΔΝΤ φοβούνται τα χειρότερα: Μην κάνει ''τιτίβισμα'' εναντίον τους, στα ποντιακά και ο έτερος των υφυπουργών Εξωτερικών, ο Γιάννης Αμαν-ατίδης.

...............
Πως την ''πάτησε'' ο επίτροπος της Ε.Ε. Μήτσος Αβραμο(πουλος) στην Ουάσιγκτον
..............

''ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ''
'Εσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ (ταξιδιών στο εξωτερικό) και πάει γιά... παγκόσμιο, ο υφυπουργός Εξωτερικών ''αρμόδιος γιά Απόδημους'', Τέρενς Κουίκ.
Χόλλυγουντ-Καλιφόρνια αναμένουν με ενθουσιασμό τον υφυπουργό-ταξιδευτή (16-20 Φεβρουαρίου '17), γιά να παραστεί σε... πανηγύρι-φεστιβάλ, μέσα σε... αίθουσα ξενοδοχείου, ενώ η Ομογένεια ''στολίζει'' και αναφωνεί ''είστε γιά τα πανηγύρια''.
Το δεύτερο ταξίδι του υφυπουργού στις ΗΠΑ τον χρόνο 2017, μέσα σε 5 εβδομάδες (!!!). Το τρίτο, θα γίνει τον επόμενο μήνα, δηλ. τον Μάρτιο.
.......

Μεγάλη απογοήτευση στην Ουάσιγκτον: Δεν έκανε την -9 ημερών- ''περιοδεία'' του στις ΗΠΑ ο υφυπ. Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης
.........................................
www.kalami.us  |  www.kalami.news

Και να ακούτε www.24-7RADIO.us (σε κομπιούτερ ή ''κινητό'' τηλέφωνο) 24 ώρες στα ελληνικά, με υψηλή ποιότητα ήχου (320 kbps).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου