~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

!!

!!
Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

~


Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Η Φωτό Μου

Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: kepeme@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι - Ελληνικός Πολιτισμός - "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
.................................................................~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τελευταίες Ειδήσεις

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

«Φύτεψε τις Ρίζες σου στην Ελλάδα»


Η «Εταιρία Μελέτης και Καταγραφής Απόδημου Ελληνισμού» με την ηθική και οικονομική συμπαράσταση του κ. Θεόδωρου Γ. Σπυρόπουλου και του Ελληνο-Αμερικανικού Ιδρύματος «Φύτεψε τις Ρίζες σου στην Ελλάδα» διοργανώνει μία σειρά δενδροφυτεύσεων σε διάφορες περιοχές της πατρίδας μας σε συνεργασία με τους κατά τόπους δήμους.


Συγκεκριμένα στις 21 Μαρτίου 2011 στην πόλη της Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί δενδροφύτευση 4.000 δένδρων στη μνήμη του ομογενούς δημοσιογράφου Λάμπρου Παπαντωνίου, που άφησε την τελευταία του πνοή στις 28 Μαΐου 2009 στην Ουάσινγκτον, έχοντας υπηρετήσει για πάνω από τρεις δεκαετίες τη δημοσιογραφία και τα εθνικά μας θέματα.

Στις 22 Μαρτίου 2011 θα πραγματοποιηθεί δεντροφύτευση 4.000 δένδρων στην περιοχή «Αλώνια», της Τοπικής Κοινότητας Τριανταφυλλιάς στο Δήμο Βισαλτίας Σερρών, προς τιμή του κ. Χρυσάφη Μπίσκα κατοίκου Δημητριτσίου και πατέρα μέλους του Ιδρύματος «Φύτεψε τις Ρίζες σου στην Ελλάδα» κ. Νάνσυ Μπίσκα, με τη συμμετοχή εθελοντών και μαθητών, στοχεύοντας στην αναβάθμιση της περιοχής, αλλά και στην ενεργοποίηση των πολιτών και κυρίως των νέων σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Και στις 30 Μαρτίου 2011 έχει προγραμματιστεί δεντροφύτευση 4.000 δένδρων στο ακριτικό Καστελόριζο με τη συμμετοχή εθελοντών, μαθητών και φορέων της ακριτικής περιοχής.

«Ευχαριστούμε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνο-Αμερικανικού Ιδρύματος «Φύτεψε τις Ρίζες σου στην Ελλάδα» και τον πρόεδρό του κ.Θεόδωρο Γ. Σπυρόπουλο, για τη συνεχή στήριξη στο έργο μας αλλά και για την ευαισθητοποίησή του, τόσο για τα Εθνικά μας θέματα, όσο και για το περιβάλλον, καθώς επίσης και τους κατά τόπους δήμους για την άμεση ανταπόκρισή τους στην πρότασή μας. Καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν με την παρουσία τους τις παραπάνω εκδηλώσεις», δήλωσε ο πρόεδρος της «Εταιρίας Μελέτης και Καταγραφής Απόδημου Ελληνισμού» Δρ Κώστας Σ. Πασχαλίδης.

Ανάλογες δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν από την «Εταιρία Μελέτης και Καταγραφής Απόδημου Ελληνισμού» σε συνεργασία με το Ελληνο-Αμερικανικό Ίδρυμα «Φύτεψε τις Ρίζες σου στην Ελλάδα» το Νοέμβριο του 2011 στα Άβδηρα της Ξάνθης, στην Άρτα και στην Άνδρο.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου