~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

!!

!!
Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

~


Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Η Φωτό Μου

Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: kepeme@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι - Ελληνικός Πολιτισμός - "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
.................................................................~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τελευταίες Ειδήσεις

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού»

Πρόσκληση για συμμετοχή στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού»
Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου (25-31 Μαΐου 2015) υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού.

Πρόκειται για μία εβδομάδα γιορτής του Ελληνισμού σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, για να καταδείξουμε πως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, μπορούν, και θέλουν να συνεργαστούν. Μια μεγάλη γιορτή ομόνοιας, σύμπραξης και αλληλεγγύης που θα διαφημιστεί σε όλο τον κόσμο (ραδιόφωνο, τηλεόραση, διαδίκτυο και κοινωνικά δίκτυα, αφίσα, δελτίο τύπου).
Δικαίωμα συμμετοχής στο φεστιβάλ έχουν δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, σύλλογοι, ομοσπονδίες, εταιρίες, επιχειρήσεις, άτυπες ομάδες-παρέες (με καλή οργάνωση όμως) και γενικά όποιοι μπορούν και θέλουν να οργανώσουν μια εκδήλωση Ελληνικού ή Φιλελληνικού χαρακτήρα, για να μπει κάτω από την "ομπρέλα" του Φεστιβάλ.
Η συμμετοχή μπορεί να περιλαμβάνει ενδεικτικά -και όχι περιοριστικά- εκδηλώσεις όπως αυτές που αναφέρονται παρακάτω ή συνδυασμό αυτών:
• Βραδιά ποίησης, θέατρο, μουσική, χορό, εικαστικές εκθέσεις, παρουσιάσεις-αναγνώσεις βιβλίων, διαλέξεις-ομιλίες σχετικές με λαογραφία, ιστορία, μυθολογία κ.λ.π.
• Γαστρονομικά δρώμενα που μπορεί να περιλαμβάνουν γεύματα με παραδοσιακές συνταγές, γεύσεις, κρασιά. κ.ο.κ
• Δράσεις ακτιβισμού, Flash mobs κ.λ.π.

Κόστος συμμετοχής δεν θα υπάρχει για δεύτερη συνεχή χρονιά για τους συμμετέχοντες.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέχρι την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή και να ορίσουν τη θεματολογία της εκδήλωσής τους, συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα http://tinyurl.com/k6nn7zd
Για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, θα ενημερωθείτε με την εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Το διεθνές αυτό φεστιβάλ αποτελεί την αρχική βάση, πάνω στην οποία στήνεται το συνεργατικό μέλλον μεταξύ της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης "Ελλάδα Παντού" (με έδρα την Ελλάδα) και Ελληνικών - Φιλελληνικών φορέων και επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο, ώστε να πραγματοποιηθούν στο μέλλον φεστιβάλ «Ελλάδα παντού» ανά χώρα, που θα προβάλουν τον Ελληνικό Πολιτισμό, προϊόντα και υπηρεσίες που προέρχονται από την Ελλάδα.
Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν οι δυνατότητες προβολής και διαφήμισης για όσες εταιρίες, οργανισμούς, ιδρύματα, συνεταιρισμούς κ.λ.π. επιθυμούν να διαφημιστούν, ή να στηρίξουν αυτή τη διεθνή προσπάθεια προβολής της Ελλάδας, μέσα από την πρακτική της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Οργάνωση παραγωγής ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Ελλάδα Παντού» Ανατολικής Ρωμυλίας 80, Αθήνα Γλυφάδα Τ.Κ.16562 Ελλάδα
Θωμάς Σοπιλίδης t.sopilidis@elladapantou.com +30 6932 302009
Βοηθός οργάνωσης παραγωγής
Φανή Παναγιωτοπούλου f.panagiotopoulou@elladapantou .info +30 6981 446795
Τηλεφωνικό κέντρο Ελλάδα +30 211 8003248 φαξ +30 211 8007028
Βέλγιο Σταθερό +32 25886870 Κινητό +32 483 14 40 63
Γερμανία +49 157 72440252
Γαλλία +33 805080619 (Toll Free)
Ολλανδία Σταθερό + 31 8 58887048 Κινητό +31 6 20827648

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου