~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

!!

!!
Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

~


Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Η Φωτό Μου

Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: kepeme@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι - Ελληνικός Πολιτισμός - "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
.................................................................~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τελευταίες Ειδήσεις

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Το γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη βρήκε λάθος παραλήπτηΩστόσο το κοριτσάκι θα παραλάβει κανονικά τα δώρα του

Όπως όλα σχεδόν τα παιδιά της ηλικίας της, έτσι και η πέντε ετών Helen Cardenas από το Σιάτλ έστειλε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Με τη διαφορά ότι δεν επέλεξε να το κάνει μέσω ταχυδρομείου όπως συνηθίζεται αλλά δένοντας το γράμμα σε δύο ροζ μπαλόνια τα οποία άφησε ελεύθερα.

Η 5χρονη Helen η μητέρα της οποίας είχε μείνει πρόσφατα άνεργη, ζητούσε στο γράμμα της το οποίο ήταν γραμμένο στα ισπανικά, μια κούκλα, παπούτσια και ένα παντελόνι. Και υπό φυσιολογικές συνθήκες ίσως να μην έπαιρνε ποτέ τα δώρα της. Επειδή όμως υπάρχουν και καλοί άνθρωποι στον κόσμο, οικογένεια στην Καλιφόρνια αποφάσισε να αναλάβει το ρόλο του Άγιου Βασίλη.

Το μπαλόνι της μικρής κατέληξε σε ράντσο στην Καλιφόρνια και οι ιδιοκτήτες του, όταν το είδαν νόμισαν αρχικά ότι ήταν κάποιο σκουπίδι.
Όταν όμως κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται, ζήτησαν τη βοήθεια μεταφραστή για να διαβάσουν το γράμμα και στη συνέχεια τηλεφώνησαν στο νούμερο που αναγραφόταν σε αυτό.
Στη συνέχεια, ολόκληρη η οικογένεια από την Καλιφόρνια αποφάσισε να κάνει μια καλή πράξη και να πάει στο πλησιέστερο εμπορικό κέντρο προκειμένου να ψωνίσει δώρα στη μικρή Helen τα οποία και θα της αποστείλουν.
Όπως δήλωσαν οι ιδιοκτήτες του ράντσου: «Ελπίζουμε ότι τα δώρα θα φτάσουν πριν από τα Χριστούγεννα. Το γεγονός ότι έφτασαν τα μπαλόνια τόσο μακριά είναι πραγματικά απίστευτο».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου