~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

!!

!!
Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

~


Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Η Φωτό Μου

Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: kepeme@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι - Ελληνικός Πολιτισμός - "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
.................................................................~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τελευταίες Ειδήσεις

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Aναστάσιμο Μήνυμα της Γραμματέως του ΣΑΕ Δρ. ‘Ολγας ΣαραντοπούλουΒιέννη, 4η Μαϊου 2013

Έλληνες και Φιλέλληνες όπου γης,


Με ευλάβεια προσμένουμε στις καρδιές μας την Ανάσταση του Κυρίου.
Η ελπίδα που γεννά η νίκη της ζωής ενάντια στον θάνατο, είναι πολύτιμος σύμμαχός μας στην εποχή της κρίσης θεσμών και αξιών, στην εποχή της αμφισβήτησης θεμελιωδών αρχών της ανθρώπινης υπόστασης.

Το μήνυμα της θυσίας του Θεανθρώπου για τον Άνθρωπο, η απόλυτη Αγάπη Του για εμάς, για καθέναν από εμάς, δεν μπορεί παρά να μας εμπνεύσει για μια ζωή φωτισμένη από το ανέσπερο φως της Ανάστασης.

Συγχώρεση, Αλληλεγγύη και Αδελφοσύνη αποκτούν διαφορετικό νόημα υπό το πρίσμα της κρίσης που δοκιμάζει την Πίστη μας και τις ψυχικές μας αντοχές.
Οι δικοί μας άνθρωποι σε Ελλάδα και Κύπρο, περνούν την δική τους σκληρή δοκιμασία, όμως όπως μετά απο τα πάθη έρχεται η Λύτρωση, είναι και η δική μας ευχή πως η ανάκαμψη της οικονομίας και της κοινωνίας των δύο χωρών είναι κοντά.

Εύχομαι ολόψυχα η Ανάσταση του Κυρίου να χαρίσει Γαλήνη στην ψυχή μας, Ευημερία και Ειρήνη σε ολόκληρο τον κόσμο. Να δώσει την δύναμη και την φώτιση στα αδέλφια μας στην Ελλάδα και Κύπρο να ξεπεράσουν την κρίση.

Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά
Δρ. Όλγα Σαραντοπούλου
Γραμματέας Παγκοσμίου Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου