~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

!!

!!
Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

~


Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Η Φωτό Μου

Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: kepeme@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι - Ελληνικός Πολιτισμός - "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
.................................................................~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τελευταίες Ειδήσεις

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Στα λευκά Χορτιάτης και Ωραιόκαστρο

26/1/2014 11:35

Στα λευκά έχουν «ντυθεί» το Ωραιόκαστρο και ο Χορτιάτης εξαιτίας του χιονιού που άρχισε να πέφτει, πυκνά κατά διαστήματα, από το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη και τα περίχωρά της.
Στη διάρκεια της νύχτας η θερμοκρασία έπεσε αισθητά, με αποτέλεσμα το ψιλόβροχο του Σαββάτου να μετατραπεί σε χιονόνερο και στη συνέχεια σε χιόνι. Νωρίτερα το πρωί, χιόνισε για ένα διάστημα με πυκνές νιφάδες ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και άρχισε να το στρώνει, για να μειωθεί στη συνέχεια η ένταση της χιονόπτωσης. Γύρω στις 11.00, η χιονόπτωση δεν είχε σταματήσει, οι νιφάδες ωστόσο ήταν πολύ αραιές. Την ίδια ώρα, το θερμόμετρο έδειχνε 2 βαθμούς Κελσίου.
Τα υψώματα γύρω από την πόλη έχουν καλυφτεί με ένα λεπτό στρώμα χιονιού, ύψους 2 - 3 εκατοστών. Ο Χορτιάτης και το Ωραιόκαστρο έχουν «ντυθεί» στα λευκά, ενώ λόγω των καιρικών συνθηκών αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Κυριακή διάθεση προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς «χωρίς μεσάζοντες».
Χιονιάς και παγετός επικρατεί όμως και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, με αποτέλεσμα σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου η κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου