~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

!!

!!
Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

~


Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Η Φωτό Μου

Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: kepeme@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι - Ελληνικός Πολιτισμός - "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
.................................................................~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τελευταίες Ειδήσεις

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Nεκρός ο 42χρονος Mεσσήνιος Ανδρέας Παναγόπουλος

  ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ  Νεκρός εντοπίστηκε, δυστυχώς, ο 42χρονος Ανδρέας Παναγόπουλος, ο Έλληνας μουσικός που κατοικούσε σε διαμέρισμα στο ένα από τα δύο κτίρια που κατέρρευσαν την Τετάρτη στο Μανχάταν μετά από διαρροή αερίου.
Όπως ανακοίνωσε το ελληνικό προξενείο, τη σορό του αναγνώρισε η σύζυγός του.
Ο Ανδρέας Παναγόπουλος διέμενε στον 2ο όροφο του κτιρίου που κατέρρευσε.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, αναζητούνται τουλάχιστον εννέα άτομα, που ακόμη δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από την ώρα της έκρηξης, οκτώ είναι οι νεκροί και σε 74 ανέρχονται οι τραυματίες.
Σύμφωνα με τους New York Times, o Ανδρέας Παναγόπουλος πήγε στη Νέα Υόρκη πριν από 25 χρόνια και εργαζόταν ως μουσικός με ειδικότητα στη διαφήμιση και στα ιντερνετικά project.
Έφτασε στο «Μεγάλο Μήλο» αμέσως μετά το σχολείο και αναζήτησε την τύχη του, ελπίζοντας να ζήσει το δικό του αμερικανικό όνειρο.
Ο 42χρονος έμενε τα τελευταία δέκα χρόνια μαζί με τη δημοσιογράφο σύζυγό του στην πολυκατοικία στο Χάρλεμ, που κατέρρευσε από την έκρηξη.
Ο Ανδρέας Παναγόπουλος, αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ωστόσο καταγόταν από τη Μεσσηνία, και πιο συγκεκριμένα από τον οικισμό Κούβελα. Στην περιοχή, ζουν συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι βυθίστηκαν στο πένθος στο άκουσμα του θανάτου του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου