~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

!!

!!
Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

~


Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Η Φωτό Μου

Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: kepeme@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι - Ελληνικός Πολιτισμός - "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
.................................................................~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τελευταίες Ειδήσεις

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Εκδήλωση «Taste of The Danforth» στο Τορόντο του Καναδά

   ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ  
Δεξίωση με απουσίες από τους ομογενείς επιχειρηματίες του Καναδά

ΤΟΡΟΝΤΟ ΚΑΝΑΔΑΣ

Παρά την πετυχημένη εκδήλωση ωστόσο, ακούστηκαν κάποια αρνητικά σχόλια στην Ομογένεια, με αφορμή την απουσία της ελληνικής πολιτείας


Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η μεγάλη δεξίωση του Οργανισμού Ελλήνων Επιχειρηματιών της Danforth – ΒΙΑ του Τορόντο του Καναδά, προς τιμή των επισήμων και άλλων παραγόντων του ομογενειακού Φεστιβάλ «Taste of the Danforth».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (6/8) στην πολυτελή αίθουσα του κέντρου «The FORTH» επί της Ντάνφορθ, στην καρδιά του ελληνισμού του Τορόντο. Ο πρόεδρος Ντίνος Βοϊδονικόλας με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ του ΒΙΑ, δεξιώθηκαν τους προσκεκλημένους τους, επίσημους πολιτικούς παράγοντες της πόλης και συντελεστές της εκδήλωσης «Taste οf the Danforth».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος της πόλης του Τορόντο John Tory, η Δημοτική Σύμβουλος Μαίρη Φραγκιαδάκη, ο Πρόεδρος της ελληνικής Κοινότητας Τορόντο Αντώνης Αρτεμάκης, ο ιδιοκτήτης του ελληνικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού CHTO 1690 AM του Τορόντο κ. Τάκης Μανιατάκος, o εκδότης της εφημερίδας «Εβδομάδα» Βασίλης Σκλάβος, πολλοί ακόμη επίσημοι και επώνυμοι Καναδοί και ομογενείς προσκεκλημένοι, καθώς και πλήθος κόσμου.
Παρά την πετυχημένη εκδήλωση ωστόσο, ακούστηκαν κάποια αρνητικά σχόλια στην Ομογένεια, με αφορμή την απουσία της ελληνικής πολιτείας. Συγκεκριμένα, ήταν αρνητικές οι εντυπώσεις του κόσμου, για το ότι δεν παρευρέθη ο Γενικός Πρόξενος του Τορόντο στις φετινές εκδηλώσεις, τη στιγμή μάλιστα που Καναδοί πολιτικοί και εξέχουσες προσωπικότητες του Καναδά κατάφεραν να παρευρεθούν «και στις δύο μεγάλες εκδηλώσεις που συνέπεσαν την ίδια μέρα», τιμώντας αμφότερες με την παρουσία τους.
Το φετινό «Taste of The Danforth», συνέπεσε με την έναρξη των Παναμερικανικών αγώνων Parapan-Am, που έγιναν την Παρασκευή 6/8 στο York University του Τορόντο. Παρ' όλα αυτά, αμέτρητα πλήθη κόσμου γέμισαν κατά την διάρκεια του τριημέρου, το χώρο που περιελάμβανε τις εκδηλώσεις της Ντάνφορθ, από την μια του άκρη ως την άλλη, και στην πλειονότητά τους Καναδοί.
Την εκδήλωση βιντεοσκόπησε ο ομογενής δημοσιογράφος - παραγωγός, Τάκης Γαλιάτσος για λογαριασμό του ΒΙΑ, και του ELLADA TV του κ. Φελούρη, στη Σπάρτη.
Όπως σχολιάζει το ομογενειακό www.tgbnews.com «Ο Οργανισμός Ελλήνων Επιχειρηματιών της Ντάνφορθ, γνωστός ως BIA (Business Improvement Association) με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Ντίνο Βοϊδονικόλα, για άλλη μια φορά έφεραν εις πέρας το δύσκολο έργο τους με απόλυτη επιτυχία». 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου