~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

!!

!!
Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

~


Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Η Φωτό Μου

Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: kepeme@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι - Ελληνικός Πολιτισμός - "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
.................................................................~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τελευταίες Ειδήσεις

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΜΙΑ 17ΧΡΟΝΗ ΕΓΚΥΟΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ!

        ΠΑΡΟΙΚΙΑ          


Η Αστυνομία του Box hill κάνει έκληση για βοήθεια ώστε να βρεθεί η 17χρονη Rebecca Hatzis που είναι 30 εβδομάδων έγκυος.
Τη Rebecca την είδαν τελευταία φορά στο σπίτι της στο Latrobe Street Box Hill περίπου στις 3μ.μ. την Τρίτη 10 Νοεμβρίου.Η Rebecca είχε έρθει σε επικοινωνία στην Lonsdale Street στις 11 Νοεμβρίου και είπε ότι θα μείνει με την οικογένεια της στο Clayton την Τρίτη και την Τετάρτη το βράδι, το οποίο και επιβεβαιώθηκε και από τον πατέρα της.
Την Πέμπτη το πρωί η Rebecca έλαβε ένα τηλεφώνημα από το 29 χρονών αγόρι της, το οποίο την έκανε να αφήσει την κατοικία της οικογένειας της για αδιευκρίνηστους λόγους και από τότε δεν την έχουν ξαναδεί.
Η Rebecca δεν απαντάει στο τηλέφωνο της και δεν έχει έρθει σε επαφή με την οικογένεια της ή τους φίλους της.
Η Rebecca είναι περίπου 165cm, 30 εβδομάδων έγκυος, έχει μακριά μαύρα μαλλιά και την τελευταία φορά που την είδαν φορούσε ένα μπλε τζιν, καφέ σακάκι και μαύρα παπούτσια.
Η Rebecca σύχναζε στις ανατολικές και βορειοδυτικές περιοχές και συγκεκριμένα στις: Hadfield, Jacana, meadow heights και Broadmeadows.
Οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες παρακαλείται να επικοινωνήσει με τους Crime Stoppers στο 1800 333 000 ή να κάνει μία αναφορά η οποία θα παραμείνει εμπιστευτική στο www.crimestoppersvic.com.au

Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη στο: Αγγλικα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου