~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

!!

!!
Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

~


Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Η Φωτό Μου

Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: kepeme@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι - Ελληνικός Πολιτισμός - "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
.................................................................~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τελευταίες Ειδήσεις

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΕΛΛΑΔΑ «Έφυγε» από τη ζωή, ο μάγκας Έλληνας Ομογενής, Χρήστος Μίχος! Τα 150 καταστήματα, η επιτυχημένη καριέρα του και τα λεφτά που σπατάλησε στις γυναίκες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών ο Χρήστος Μίχος από το Κέιπ-Κοτ σε αναρρωτήριο στην πόλη Στούαρτ της Φλόριδας, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο μήνα έπειτα από μάχη που έδωσε με επιθετική μορφή καρκίνου.
Ο αείμνηστος, σύμφωνα με την αδελφή του, κυρία Μαρλίν Μουκουβάλα, είχε διαγνωσθεί με καρκίνο του προστάτη το 2007. Τον περασμένο Φεβρουάριο αισθάνθηκε πόνους στη στομαχική χώρα και οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε καρκίνο στο πάγκρεας, ενώ είχε γίνει μετάσταση και στο ήπαρ.
Η Νεκρώσιμη Ακολουθία του θα τελεστεί το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Μαρτίου στον Ελληνορθόδοξο Ναό του Αγίου Νικολάου στην πόλη Pierce της Φλόριδας.
Ο Χρήστος Μίχος είχε φυλακιστεί επί δέκα μέρες τον περασμένο Ιανουάριο, όπως είχε γράψει σχετικά ο «Ε.Κ.» επειδή δεν τήρησε τη συμφωνία και την απόφαση του δικαστηρίου να δώσει στην πρώην σύζυγό του, κυρία Αντρια Μίχου, το ποσό των $79.000. Αποφυλακίσθηκε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 και λίγες μέρες αργότερα διαγνώσθηκε με μη ιάσιμο καρκίνο, γι’ αυτό και δεν δέχθηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
O «Εθνικός Κήρυκας» είχε γράψει εκτενώς για την υποψηφιότητα του για τη θέση του κυβερνήτη της Μασαχουσέτης τόσο ως Ανεξάρτητος το 2006, όσο και με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα το 2010, πλην όμως απέτυχε και τις δύο φορές.
Υπενθυμίζεται πως ήταν από τους πλέον επιτυχημένους ομογενείς επιχειρηματίες, ιδιοκτήτης της αλυσίδας τροφίμων «Christy’s of Cape Cod LLC». Τα καταστήματά του είχαν γεμίσει κυριολεκτικά το Κέιπ-Κοτ. Κάποια εποχή είχε 150 καταστήματα. Το πρώτο κατάστημα-παντοπωλείο το άνοιξε ο πατέρας του στην πόλη του Μπρόκτον.
Οπως είχε γράψει ο «Ε.Κ.», ο αείμνηστος Χρήστος Μίχος αναγκάστηκε να κηρύξει πτώχευση γιατί οι οικονομικές υποχρεώσεις της εταιρείας υπερέβαιναν τα δέκα εκατομμύρια δολάρια και είχε δυσκολία να ανταποκριθεί καθότι αντιμετώπιζε σοβαρά προσωπικά προβλήματα και βρισκόταν στη διαδικασία ενός δύσκολου διαζυγίου με την σύζυγό του Αντρια με την οποία ήταν νυμφευμένος (τότε) επί 42 χρόνια.
Τελικά πήραν διαζύγιο, το δικαστήριο επιδίκασε τα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία στην κυρία Μίχου, συμπεριλαμβανομένης και της πολυτελούς οικίας στο Κέιπ-Κοτ. Ενώ είχε φτάσει στην κορυφή της επιτυχίας επαγγελματικά και κοινωνικά και είχε θέσει ως σκοπό ζωής του την εξυγίανση του Mass Pike, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση όταν κατηγορήθηκε για δύο περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της συζύγου του Αντριας με την οποία ήταν νυμφευμένος επί 39 χρόνια όταν έγιναν τα περιστατικά.
Το πρώτο συνέβη στις 7 Ιουλίου του 2011 στο Γουέστ Γιάρμουθ στο Κέιπ-Κοτ και το δεύτερο στις 20 Φεβρουαρίου 2012 στη Φλόριδα.
Επίσης, όπως έγραψε στο παρελθόν ο «Εθνικός Κήρυξ», η κ. Μίχου ανέφερε στα δικαστικά έγγραφα ότι ο σύζυγός της σπατάλησε είκοσι πέντε εκατομμύρια δολάρια σε συνοδούς πολυτελείας και άλλες σεξουαλικές δραστηριότητες σε πολλές πολιτείες της Αμερικής, από το 2009 που πούλησε τα μαγαζιά του.
Γεννήθηκε στο Μπρόκτον της Μασαχουσέτης. Η ζωή του κατά τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, κινήθηκε γύρω από την κοινότητα του Ευαγγελισμού. Φοίτησε στο ελληνικό σχολείο, ήταν ιεροπαίδι, έψαλλε στη χορωδία και ήταν μέλος της νεολαίας.
Από μικρό παιδί, ο πατέρας του τον παρότρυνε να κάνει μαθήματα Μουσικής και μουσικών οργάνων, όπως κλαρίνου, σαξόφωνου, μπουζουκιού και κιθάρας. Μάλιστα ξεκίνησε την ορχήστρα «Ολύμπιανς», ενώ για πολλά χρόνια έπαιζε με την ορχήστρα «Φάνταζι» στη Βοστώνη και ήταν καλός κλαρινετίστας.
ΠΗΓΗ: ekirikas.com- Του Θεοδώρου Καλμούκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου